Matei Stoicescu

  Public Relations Manager, Vodafone

Matei este absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației, în cadrul Universității Politehnica din București. Deși a urmat o facultate în zona de inginerie cu o denumire luuungă, de nouă ani lucrează într-o profesie al cărei nume are doar două litere: PR. Imediat după ce a ridicat diploma de inginer, a fugit la SNSPA unde s-a înscris la masteratul de Managementul Proiectelor. I-a plăcut atât de mult ceea ce a studiat, încât a terminat studiile, fără să își propună, șef de promoție.

Pe parcursul carierei, a lucrat în agenție unde a fost Account Manager pentru IBM și a fost sub „lumina reflectoarelor” în PRO TV pentru aproape trei ani.

Din 2016, Matei s-a alăturat echipei Vodafone România unde desfășoară riguros proiecte variate pentru gigantul tech – de la comunicare de brand, campanii cu influencers, evenimente și proiecte în zona de comunicare pentru procesul de M&A al UPC România.

Atunci când vrei să dai de Matei și nu-l găsești la birou, încearcă să-l cauți pe munte, unde probabil savurează un espresso făcut la Primus.