Irina Rimes

  Cântăreață și compozitor

Dupa ce a participat intr-o celebra competitie muzicala, Irina Rimes si-a dat seama de talentul ei inascut de a compune piese,  astfel determinand-o sa isi scrie propriile melodii si sa se dezvaluie cu adevarat publicului. Single-ul ei de debut, “Visele”, a urcat pe pozitia #1 in toate topurile comerciale din Romania. Cu peste 14 milioane de vizualizari pe Youtube si un loc in Top10 Media Forest Chart, “Visele” marcheaza un inceput spectaculos in cariera muzicala a artistei.

Irina Rimes este prima artista din Romania care a scris nu una, ci doua trilogii muzicale: “Iubiri Secrete” si “Trilogia II”.  Pe langa faptul ca isi compune toate piesele proprii, artista scrie si pentru multi alti artisti consacrati in Romania cum ar fi INNA, Antonia si Andra.

2018 marcheaza debutul Irinei ca jurat la Vocea Romaniei, precum si lansarea celui de-al doilea album al artistei, “Cosmos”, o colectie de 12 piese lansate sub formatul unei carti-album ce nu contine doar un simplu CD. Cartea prezinta un set de poezii scrise de Irina insasi, insotite de o serie de fotografii exclusive cu artista. Irina Rimes este un artist complet, ce a reusit sa cucereasca inimile romanilor de pretutideni si nu are de gand sa se opreasca acum!